Transmetuar më 19-04-2017, 23:55
Publicitet

Një foto e cila po qarkullon gjerësisht në internet, ku shfaqet një familje e ulur në park, ka lënë shumë njerëz të befasuar.

Në fotografi shfaqen prindërit, tri vajzat dhe qeni teksa qendrojnë ulur në një stol në park.

Në pamje të parë duket një fotografi normale, por nëse shihet me vëmendje do të shihni një detaj të dyshimtë, ku shihet një dorë që ka kapur krahun e vogëlushes që është ulur në fund, në anën e majtë.

Komentet për këtë fotografi kane qenë të shumta ku disa thonë se është ndërhyrë me fotoshop, ndërsa të tjerë mendojë se dikush fshihet prapa vogëlushes.

Detaji mbetet mister.

Loading...