Transmetuar më 26-10-2017, 22:31
Publicitet

Gabimet më të mëdha që bëjnë femrat dhe meshkujt para, gjatë dhe pas seksit

Një sondazh me më shumë se 5.000 të anketuar ka nxjerrë në dritë të gjitha gabimet e femrave dhe meshkujve në dhomën e gjumit.

Një kompani australiane Forktip ka analizuar përgjigjet e 5000 heteroseksualëve aktivë për jetën e tyre seksuale dhe përgjigjet nuk janë asgjë më shumë sesa e vërteta e hidhur !

Gjërat që femrat nuk pëlqejnë tek partnerët e tyre:

‘Zhurma të çuditshme’

‘Penisi shumë i vogël’

‘Ejakulimi shumë i shpejtë’

‘Ndryshimi i pozicionit shumë shpesh’

Gjërat që meshkujt nuk pëlqejnë tek partneret e tyre:

‘Ngathtësia në shtrat’

‘Pasthirrma të larta, shpesh edhe të shtirura’

‘Gjoksi shumë i vogël’

‘Të brendshmet e pambukut aspak seksi dhe epshndjellëse”

Veç këtyre përfundimeve, hulumtuesit u drejtuan të anketuarve dhe disa pyetje nga të cilat dolën në përfundimin se: 79.2 për qind e grave pranuan se kishin gënjyer për numrin e ish partnerëve ndërsa për meshkujt kjo shifër ishte 50%.

Të pyetur nëse do të ishin të gatshëm të provonin seksin me një kukull robot rezultoi se 71.3 për qind ishin dakort kurse femrat nuk ishin shume entuziaste nga kjo ide.

Loading...