Kryetari i PDSH, Menduh Thaçi dënohet me tre vjet e gjysmë burg
Transmetuar më 08-03-2019, 15:36

Tre vite e dy muaj burg për kryetarin e PDSH-së, Menduh Thaçi dhe 3 vite burg për ish-shefin e policisë sekrete DSK, Sasho Mijalkov.

Ky është vendimi i marrë sot në seancën gjyqësore për rastin “Titanik 2”, ku ata akuzohen për parregullsi zgjedhore të zgjedhjeve lokale të vitit 2013.

INA raporton se vendimi është lexuar në Gjyqin Penal nga gjykatësi Ognen Stavrev dhe Osman Shabani.

Rasti ishte hetuar nga prokurorja speciale, Fatime Fetai.