Transmetuar më 09-03-2020, 02:22

Faqet e para të gazetave kryesore në Shqipëri kanë në fokus për ditën e sotme, e hënë 9 mars 2020, çështjen e koronavirusit dhe prekjen e Shqipërisë nga rastet e para.