Transmetuar më 28-07-2021, 21:26

Në Maqedoninë e Veriut u zhvillua takimi mes kreut tëi qeverisë shqiptare, Edi Rama, kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe me Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiç.

Gjatë takimit që bëhej në kuadër të Forumit Ekonomik, tre liderët e Ballkanit Perëndimor kanë bërë një shëtitje së bashku në rrugët e Shkupit. Gjatë kësaj ecjeje ndodhej edhe Petre Shilegov, Kryetar i Bashkisë së Shkupit.

Pati momente kur ata u ndërprenë nga qytetarët, kryesisht për të bërë foto. Nuk kanë munguar dhe përshëndetjet nga lokalet.

Një vajzë e re i thotë në shqip “a mund të bëjmë një selfie” dhe Kryeministri Rama ja kthen paksa me përtesë “Po hajd mo e bëjmë”.