Transmetuar më 20-10-2021, 10:56

Pasi njoftoi lamtumirën midis Ambra Angiolini dhe Massimiliano Allegri, e përjavshmja “Chi” jep detaje të reja mbi historinë. Me sa duket, prezantuesja dhe aktorja nga Roma kishte zbuluar në makinën e ish-partnerit, aktualisht trajner i Juventusit, disa dëshmi të tradhtisë së tij, e cila u konsumua në Torino dhe në disa raste.

Ambra do të përpiqej ta falte, ta vazhdonte lidhjen, derisa Allegri u zhduk në ajër…, pa nam e nishan! Megjithatë, kjo nuk është e gjitha. Pas lamtumirës, Allegri do t’i kishte kërkuar Ambrës të paguante qiranë e shtëpisë, në të cilën ai u zhvendos.

Për dashurinë e trajnerit të Juventusit, Angiolini u transferua në Milano me vajzën e saj, Jolanda, të cilën e ka nga lidhja me ish-burrin, Francesco Renga. Pas ndarjes, Allegri do t’i kishte kërkuar ish-të dashurës të paguante qiranë.

Pas kësaj, Ambra vendosi të kërkonte një apartament të ri, para se të fillonte veprimet ligjore. Të dy kishin ndërprerë çdo lloj marrëdhënieje dhe komunikimet kalonin përmes një miku të përbashkët.

Massimiliano Allegri e Ambra Angiolini a Roma, va in scena l'amore  mascherato - Tgcom24

Revista e drejtuar nga Alfonso Signorini, gjithashtu pëshpëriti për një krizë midis Ambra dhe Allegri, të përjetuar gjatë bllokimit të pare prej pandemisë, por më pas u kthye kryesisht me vullnetin e aktores.

Jeta private e Massimiliano Allegri do të kishte qenë gjithmonë me shumë ngjarje. Duket se kohët e fundit, trajneri e mori ish-partneren e tij, Claudia Ughi, nënën e djalit të tij të dytë, Giorgio, në gjykatë për të diskutuar pagesën e mirëmbajtjes, pasi ishte pa ekip në atë kohë (pra, para se të arrinte kontrata e re me Juven).

Ish-partnerja, megjithatë, e përfaqësuar nga avokati Annamaria Bernardini de Pace, e fitoi çështjen dhe Allegri e pa veten duke paguar një shumë mjaft më të madhe për rritjen e djalit të tij. Allegri ishte lidhur me Claudia për tetë vite, pas përfundimit të marrëdhënies me Gloria, nënë e vajzës së tij më të madhe, Valentina.

Nuk duhet harruar, pra, se në vitin 1992, trajneri bardhezi, në atë kohë mesfushor i Pescara, hodhi në erë dasmën me Erica dy ditë para ceremonisë.