Transmetuar më 31-08-2022, 11:54

I maskuar me gurë Swarovski, veshje te stilistit Koreano Jugor për të cilin Elton Ilirjani do jetë imazhi kryesor në javën e modës në New York 2 pas dy javësh.

Veshje futuristike dhe kambale ushtarake. Videoja është realizuar nga fotografi zyrtar i US Open, Getty Images dhe javës së modës në New York, Ilya Savenok. Fotografi është një ruso-amerikan.

Elton Ilirjani tashme shikohet si një model tendence dhe shume ngjyrësh edhe pse moshës 42-vjeçare! Ai shpesh shprehet se modelimi është fuqi e mendjes dhe jo thjesht pamje e jashtme dhe një tipologji modelesh. TCh