Transmetuar më 19-04-2023, 19:47

Kosovë- Një rast i rëndë përdhunimi ka ndodhur në Kosovë, ku viktimë është një 15-vjeçare.

Ngjarja ka ndodhur në Tetovë, në afërsi të tregut afër objekteve të vjetra të Universitetit Shtetëror. Sipas mediave vendase, 19-vjeçari i ka bërë pritë të miturës, dhe më pas e ka kërcënuar që të futej në një makinë që drejtohej nga një i panjohur.

Sipas prokurorisë, e mitura është futur me forcë në sediljen e pasme të makinës e cila është parkuar 200 meta larg vendit ku u mor me forcë.

Personi që drejtonte mjetin është larguar për një moment dhe 19-vjeçari ka shkuar në sediljen e pasme dhe ka abuzuar seksualisht me 15-vjeçaren. Kjo e fundit është lënë sërish në vendin ku u mor me forcë, ndërsa 19-vjeçari e kërcënoi të mos tregonte për atë se çfarë kishte ndodhur.

“I dyshuari 19-vjeçar ka dhunuar seksualisht një vajzë 14-vjeçare më 12 prill, në afërsi të tregut afër objekteve të vjetra të Universitetit Shtetëror në Tetovë, duke përdorur forcë dhe kërcënime. Ai së bashku me një person tjetër të panjohur e kanë takuar viktimën në një rrugicë teksa ajo ishte duke ecur drejt tregut.

I dyshuari, përndryshe fqinji i saj, e ka tërhequr për krahu drejt një veture të parkuar aty pranë. Personi tjetër e ka zhbllokuar veturën, pas së cilës i dyshuari e ka goditur viktimën në fytyrë dhe e ka futur me forcë në sediljen e pasme. Automjeti drejtohej nga një person i panjohur, i cili i ka mbyllur dyert dhe i ka larguar 200 metra, më pas e ka parkuar veturën dhe ka dalë. I dyshuari dhe viktima kanë mbetur në sediljen e pasme, i cili e ka detyruar vajzën të kryejë akte seksuale duke përdorur forcë. Më pas ka telefonuar personin e panjohur dhe së bashku me makinën e kanë kthyer viktimën nga vendi ku e kanë marrë. I dyshuari e ka kërcënuar se do ta vriste nëse i tregonte dikujt për ngjarjen”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë.