Transmetuar më 29-09-2023, 16:20

GJIROKASTËR- Kontrollet e detajuara nga shërbimet e Policisë Kufitare kanë goditur 2 raste të mosdeklarimit të të hollave në kufi.

Në dy raste, janë sekuestruar 20 520 euro dhe 100 dollarë,  ndërsa janë proceduar 2 shtetas që nuk i deklaruan ato.