Transmetuar më 30-09-2023, 19:32

VLORË-FNSH, operacionale dhe agjentët e policisë së Vlorës po kryejnë kontrolle në disa zona në qytetin e Vlorës.

Në fokus të kontrolleve, janë automjetet me xhama të zinj. Ndërkaq, kontrollet po kryhen edhe për persona të dyshimtë që lëvizin me armë apo të shpallur në kërkim.

Nuk nuk ka ende informacion për të shoqëruar apo të ndaluar.