Transmetuar më 20-02-2024, 15:10

Në Big Brother debatet e Eglës me banorët e tjerë nuk kanë fund. Mesditën e sotme ajo është kapur përsëri me Julin.

Gjatë bisedës së tyre ata kanë ofenduar dhe ironizuar njëri-tjetrin kush më shumë e kush më pak. Debati nga ana e Julit është konsideruar shumë i ulët, ndërkohë që Egla i thotë që s’ke tru.

Nga këto situata banorët e tjerë shprehen të pakënaqur duke thënë se janë të njëjtët persona që kapen për të njëjtat gjëra.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd