Transmetuar më 23-02-2024, 21:39

Loja me pyetje që ka organizuar produksioni po bëhet gjithnjë e më shumë interesante. Banorët duhet të lexojnë pyetjet e shfaqura në monitor dhe të japin përgjigje të sinqerta dhe pa u ndikuar nga marrëdhënia me njëri-tjetrin. Pyetja e radhës që u shfaq në monitor kishte të bënte me banorin që mund të jetë fitues i këtij edicioni:

Kush ka më shumë gjasa të fitojë Big Brother?

Ja si përgjigjen disa prej banorëve:

Ilnisa: Për arsye logjike të fortë, për arsye durimi të hekurt, për arsye tolerance të jashtëzakonshme edhe për arsye humori fin, Meritoni.

Meritoni: I bie sikur të luaj ping-pong, por Ilnisa për shkak të përgatitjeve edhe njohurive që ka. Mendoj Ilnisa ose Gazi.

Rike: Fationi e meriton.

Juli: Ledjona për shkak të kauzës që përfaqëson.

Sara: Për mua do të doja të ishte Juli ose Vesa. Vesa mendoj që është nga ato personazhet që surprizon nga mesi i lojës.

Heidi: Romeo sepse është njeri që vepron me zemër

Egla: Unë mendoj që fituese është Egla, në qoftë se nuk është Egla, Gazi.

Romeo: Unë mendoj Heidi sepse është një vajzë e dashur dhe ka fytyrën e një fitueseje.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd