njoftime

Redaksia e Agjencisë Kombëtare të Lajmeve NOA, beson se kontributi i lexuesve të portalit dhe ndjekësve të saj në rrjetet sociale është domethënës. Me parimin, lajmi është aty ku është dhe lexuesi ynë, ne nxisim qytetarët që të bëhen bashkëpunëtorë...
04-10-2019, 21:28
01-01-2015, 16:59