Transmetuar më 08-05-2016, 20:41
Bota është e kërcënuar vazhdimisht, mes tjerash edhe nga veprimet ushtarake në individëve, grupeve dhe shteteve.

ISIS-i është i fundit që po e sfidon rendin botëror. Por konfliktet më të rrezikshme, ndoshta, janë ato ndër-shtetërore, i fundit është ai mes Rusisë dhe Turqisë.

Pas këtyre ngjarjeve, me siguri, shumë pyesin veten cilat janë vendet me ushtrinë më të fuqishme.

Por ushtria nëse nuk ka automjete është e kotë, ndërsa ne do të publikojmë 10 nga makinat më të fuqishme ushtarake ndër vite. Pa më të voglin dyshim këto mjete mund t’i cilësosh si 10 bishat ushtarake./f.g/noa.al/