Transmetuar më 05-08-2016, 22:04
Nuk është një kështjellë vampirësh, megjithatë duket si diçka e dalë nga përrallat.

Një çift ka vendosur të ngrejë një hotel interesant në Transilvani të Rumanisë.

Razran dhe Gabriela Vasile, dy këngëtarë, braktisën Bukureshtin dhe tashmë kanë ndërtuar këtë hotel në fshat.

Ai do hapet së shpejti dhe ka fituar mijëra fansa që tani.