Transmetuar më 27-10-2016, 20:54

Ky është rrëfemi i dy djemve të rinj shqiptarë nga Kosova, për rrugëtimin e tyre në Siri.

Liridon Kabashi dhe Albert Berisha kanë qenë pjesëmarrës të luftës në Siri.

Ata janë kthyer së fundi dhe shprehen të penduar për angazhimin e tyre në atë konflikt.

Liridoni dhe Alberti në këtë intervistë për REL, duan t’i këshillojnë të tjerët që të mos bëjnë të njëjtin gabim. Kurse bëjnë thirrje që të kontribuojnë në deradikalizimin e atyre që kanë përvoja të ngjashme…