Transmetuar më 02-12-2016, 01:44

Një album fotografik me imazhe që flasin shumë.

Tejet cilësore, shumë të goditura.

Janë nga ato shkrepjet që ndodhin “një herë në një mijë vjet” dhe National Geographic ka vendosur t’i përfshijë më të mirat, në një album special “Greatest Escapes”.

Një album ku dominojnë pamje të mrekullueshme nga Kalifornia e SHBA-ve, por edhe Skocia, Japonia, Namibia, Austria, Norvegjia, etj.

Te galeria e fotove gjeni:

San Francisco, Kaliforni

Pitztal Galcier, Austri

Namib-Naukluft Park, Namibi

Carlsbad, Kaliforni

Stirlingshire, Skoci

Islandë

Isle of Skye, Skoci

Shimotsuma, Japoni

Inyo National Forest, Kaliforni

Okayama, Japoni

Svalbard, Norvegji

Cortes Banks, Oqeani Paqësor