Transmetuar më 13-01-2017, 00:24

Dëbora e madhe ka bërë që edhe kafshët e egra të zbresin pranë zonave të banuara për të kërkuar ushqim.

Në një rrugë të fshatit Qelëz, në Pukë, kalimtarë të rastit me makinë ditën e djeshme fotografuan një ari që po kalonte në rrugë.

Gjithsesi ariu nuk ka krijuar shqetësim për kalimtarët pasi është fotografuar duke u larguar nga rruga.

Megjithatë përsëri në Pukë, gjat ditës së sotme jo shumë larg qytetit një person ka fotografuar një ujk.

Dëbora në Pukë ka qenë mjaft e dendur në këtë sezon dimri, ndërsa shumë fshatra kanë vuajtur bllokimin e rrugëve dhe mungesën e energjisë elektrike./noa.al/