Transmetuar më 15-01-2017, 20:39

Vetëm një ditë pasi Kosova bllokoi trenin që Serbia kërkonte të fuste me mbishkrimin: Kosova është Serbi, kundërpërgjigja e jashtëzakonshme ka ardhur nga shqiptarët e Zvicrës.

Një ftografi me trenin në hekurudhat e shtetit alpin, dhe që mban mbishkrimin “Kosova është Shqipëri”, në pak minuta është shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale.

Shihni fotot: