Transmetuar më 28-01-2017, 16:36

Teksa kalon mbi një urë të lartë 60 metra, përmes Alpeve, vagonat e kuq të Bernina Express i shtojnë ngjyra pamjeve spektakolare në dëborën e bardhë.

Mund të duket si përrallë, por ky shërbim hekurudhor është i vërtetë.

Ai lidh Zvicrën lindore me Italinë veriore.

Fotot janë realizuar nga fotografët italianë, Marco Bottigelli dhe Francesco Vaninetti.

Shihni fotot dhe do mbeteni pa fjalë: