Transmetuar më 12-03-2017, 22:10

Personi në videon e mëposhtme ka zhvilluar një eksperiment social për të treguar se si mund t’i merret numri një vajze në mënyrë rastësore.

Në faqen ‘BigDaësTv’ në Facebook është publikuar një video në të cilën shihet i riu duke mbajtur dy çanta të mëdha në duar.

Ai ndalon femra të ndryshme në rrugë dhe u kërkon që marrin celularin e tij që gjendet në xhepin prapa, pasi i ka duart e zëna.

Pasi ato marrin celularin e tij, ai u kërkon që ta shkruajnë numrin e tyre në celularin e tij. Që të gjitha pranojnë që ta regjistrojnë numrin e tyre në celularin e tij.

Shihni videon: