Transmetuar më 15-03-2017, 23:14

Një video shokuese që po qarkullon në rrjetet sociale, tregon gjendjen e trishtë në një nga klasat në shkollat e Kosovës.

Në këtë video, nxënësit nuk e lënë profesorin që të zhvillojë orën e mësimit, duke krijuar zhurmë të lartë dhe duke fyer mësuesin.

Një situatë e tillë është e frikshme për arsimin.

Shihni videon: