Transmetuar më 21-03-2017, 12:52

Në fokusin e këtyre fotografive është Shqipëria e bukur. Ato janë shkrepur nga turistët që e vizitojnë vendin tonë çdo vit, dhe duket se janë mahnitur nga buritë përrallore. Fotot janë realizuar gjatë një turi me biçikleta në fshatrat e Himarës dhe Vlorës. 

Turi ishte organizuar nga Mountain Bike Albania në zonat e thella malore te Himares dhe Vlores, duke përfshirë fshatrat Pilur, Kuç, Corraj dhe Borsh.