Njoftim nga Ambasada amerikane në Tiranë
Transmetuar më 27-03-2017, 21:12

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë njofton se përgjigjet për lotarinë do ju vijnë nëpërmjet postës elektronike dhe duhet që të bëni vetë kërkim në faqen e Departamentit Amerikan të Shtetit.

Ambasada e Shteteve të Bashhkuara të Amerikës në Tiranë, lutet që ta shpërndani këtë njoftim.

Njoftimi nga Ambasada amerikane në Tiranë:

“Miq, ju lutem mos harroni:

Departamenti Amerikan i Shtetit nuk do t’ju kontaktojë nëpërmjet postës elektronike për t’ju njoftuar nëse ju jeni përzgjedhur për lotarinë DV-2018 apo jo; ju duhet të hyni në dvlottery.state.gov duke filluar nga 2 maji 2017 për të mësuar nëse ju jeni përzgjedhur.

Kenny dhe unë sapo kemi zbuluar disa emaile të rreme, si më poshtë.

Ju lutemi shpërndajini ato me miqtë tuaj dhe tregojuni atyre që emaile të tilla janë të rreme!

Nëse ju vijnë të tilla emaile, injorojini ato! Le të mbrojmë veten nga mashtrimet e Vizave të Lotarisë!”/a.k/noa.al/