Transmetuar më 27-03-2017, 21:32

Një studim i realizuar së fundmi tregon se njerëzit që bëjnë më shumë seks, janë njerëzit që janë më të lumtur.

Studimi i realizuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikë, me 16 mijë persona, rezultoi se seksi ndikon njësoj në lumturinë e meshkujve dhe femrave.

Sipas studimit, femrat që bëjnë seks një herë në muaj ose më pak, janë më pak të lumtura, ndërsa tek meshkujt e njëjta statistikë ndikon shumë më tepër.

Studime të mëparshme kanë pohuar se seksi ka ndikim të madh në shëndetin mendor dhe atë fizik të njerëzve./a.k/noa.al/