Transmetuar më 09-04-2017, 22:21

Festa kombëtare për Ditën e Zonjave në Britaninë e Madhe, e quajtur ‘Aintree’ duket se ka dalë nga drejtimi, pasi është kthyer në një ditë çmendurie ku femrat kanë kaluar limitet deri në shthurje.

Dita filloi me gratë që ishin të kuruara shumë mirë, në mënyrë që ti linin përshtypje meshkujve, por në momentin e fundit, gjërat morën rrjedhë tjetër.

Në disa foto të shkrepura, janë femrat duke pirë alkool, duke bërë veprime të pazakonta në rrugë, ndërkohë që vite më parë kjo festë njihej për luksin dhe klasin që kishin.