Transmetuar më 13-04-2017, 23:46

Që prej 1980 mbi të nuk ishte vënë dorë dhe gjithçka po shkonte drejt shkatërrimit të plotë, por Mark Parmenter e shndërroi magazinë e rrënuar në një ndërtesë luksoze, që tashmë vlerësohet më shumë se 1 milionë paund.

Struktura e rrënuar e shekullit të 17 ndodhet në një fshat pranë Basingstoke në Angli.

Tre vite më parë, aty nisi punë për transformimin e godinës, të cilës vetëm trarët i kishin rezistuar duke qenë të mbrojtur nga një çati llamarine.

Restaurimi zgjati për një periudhë më shumë se dy vjeçare dhe së fundmi janë publikuar foto të ndërtesës para 2014-s dhe aktualisht.

Një transformim i mrekullueshëm.