Transmetuar më 16-04-2017, 23:18

Një fotograf ka shkrirë gjithë talentin e tij duke arritur të bashkojë një burrë me gruan e tij, në një foto, edhe pse 7 mijë milje larg njëri tjetrit.

Wesley Bedëell dhe gruaja e tij Nicole mësuan se ishin në pritje të një fëmije, por pak muaj më vonë, ai u dërgua jashtë shtetit si ushtar.

Nicole thotë se ajo ka dashur që ta ketë bashkëshortin e saj në fotot e shtatzënisë.

Këtë gjë e ka bërë të mundur fotografi teksa shihni videon e mëposhtme.