Transmetuar më 07-07-2017, 12:22

Dyshimet për ekzistencën e UFOVE e kanë munduar gjithmonë njerëzimin. Së fundmi, NASA ka bërë publike dokumente që përmbajnë prova të forta se UFO-t jetojnë në Mars.

Shkencëtarët kanë arritur të pikasin një objekt në formë piramide nën shtresat e thella të planetit të kuq.

“Kemi arritur të kapim pamjet të qarta të këtij objekti. Është një piramidë në formë trekëndore”, ka shkruar një nga shkencëtarët.

Kjo ndërtesë ndodhet midis zonave që shkencëtarët e NASA-s i kanë quajtur Mawrth Vallis dhe Oyama. Por edhe pse provat janë të forta, deri më tani nuk është marrë ende vendimi për të shkuar për ekspeditë.