Transmetuar më 22-07-2017, 19:27

Dy vëllezër janë gjetur të vrarë në fshatin Kryshec të Pejës, Kosovë, mbrëmjen e djeshme.

Arsim dhe Ramiz Berisha u gjetën të vrarë në malin afër fshatit Kosuriq të Pejës.

Kjo ngjarje ka tronditur këtë familje, pasi në një periudhë kohore prej 18 vitesh, shkon në 5 numri i anëtarëve të vrarë në këtë familje.

Aktualisht në këtë shtëpi, kanë mbetur vetëm nëna e tyre dhe gruaja shtatzënë e Ramizit, i cili u vra mbrëmë.

Anëtarë e të afërm të të vrarëve kanë thënë se ende nuk kanë ndonjë të dyshuar për këtë vrasje të dyfishtë.

Babai i viktimave ishte vrarë para luftës, sipas familjarëve, për çështje pronësie.

E për të njëjtën çështje, dyshohet se ishin vrarë edhe dy djemtë e tjerë të familjes në vitin 2006, të cilët po kërkonin të hakmerreshin për të atin.

Policia e Kosovës ndërkohë, ka arrestuar tre persona për vrasjen e dy vëllezërve Berisha.

Po ashtu, është arrestuar edhe një person tjetër, që bëhet fjalë për personin që ishte bashkë me dy vëllezërit në momentin kur u vranë.

Arsim Berisha ishte 32 vjeç, ndërsa vëllai i tij Ramizi, 27 vjeç.