Transmetuar më 23-07-2017, 20:02

Asnjëherë mos e gjyko librin nga kopertina thonë gjithmonë dhe duket se është më se e vërtetë.

Ky është rasti në fjalë, i një shtëpie 200-vjeçare në një lagje të vjetër në Neë Orleans, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Të gjithë njerëzit që e shikonin nga jashtë thonin se është “e vjetër dhe e shpifur”, port ë gjithë kanë ngelur pa fjalë kur e kanë parë nga brenda.

Një mrekulli e vërtertë sa të gjithë do donin ta blinin.

Shikojeni dhe na thoni, a nuk është e mrekullueshme?