Transmetuar më 30-07-2017, 19:02

Aty nuk flihet, vetëm pihet alkool, dëfrehet në maksimum dhe shfrenohet në seks. Megjithatë në Magaluf, ishullin e famshëm të Palma di Maiorca të Spanjës prej kohësh thuhet se kalohen pushime ekstreme.

Turistë të rinj shkojnë nga e gjithë Europa, por më së shumti nga Anglia duke përfituar nga paketat “all inclusive” të lokaleve për të mos patur frena me alkoolin.

Zona është populluar kohet e fundit nga resorte të mëdha ku dukshëm kanë hedhur paratë e tyre më së shumti francezët.

Për më shumë mund të shihni fotot.