Transmetuar më 05-08-2017, 12:22

Tani “Story-t” janë bërë një pjesë e pandarë e jona në rrjetet sociale.

Pas Instagram-it, Snapchat-it, WhatsApp-it, Messenger-it,  duket se Facebook nuk ka ndërmend të ndalet dhe tashmë do të sjellë “Story” edhe për në versionin desktop.

Që do të thotë, tashmë ju mund të shikoni në ekranin e kompjuterit tuaj të gjithë ato që postojnë miqtë tuaj për 24 orë.

Kjo nuk është pritur mirë nga përdorues të shumtë.

Ata janë tallur në rrjet duke krijuar foto humoristike, si: “hap frigoriferin dhe del ‘stories’, apo shkoj në banjo e del ‘stories’”.