Transmetuar më 28-08-2017, 09:23

Tashmë dihet që Facebook është një nga rrjetet sociale më të përdorur nga popullsia të cilët përmes tij kalojnë pjesën më të madhe të kohësh në kompjuter apo celular.

Por është bërë e ditur se përdoruesit e Facebook së fundmi kanë filluar të marrin mesazhe spam nga miqtë e tyre.

Por duhet të bëni kujdes sepse ky mesazh në të vërtetë është një virus. 

Kushdo që merr një mesazh të tillë duhet ta raportojë incidentin në Facebook dhe të lajmëroj miqtë e tij për virusin që po përhapet. 

Ekspertët e krimit kibernetikë thonë se është një virus me anë të cilit hakerat mund të vjedhin llogarinë tuaj.