Transmetuar më 07-09-2017, 20:53

Video e mëposhtme tregon se çfarë po planifikohet nga teknologjia e nivelit të lartë për të shmangur trafikun rrugor.

Në video shihet se çfarë po planifikohet të ndërtohet në të ardhmen.

Në video shihet se sa moderne do të jenë zjarrfikëset në rast rreziku.

Këto lloj mjetesh të nivelit të lartë do të jenë mjaft komode dhe një zgjidhje për të gjithë ata që duan të shkojnë në kohë në punë apo në vendin e përcaktuar.

Për më shumë shihni videon./a.k/noa.al/