Transmetuar më 18-09-2017, 23:50

Nëse jeni shenja e Dashit, do të thotë që jeni persona tejet të veçantë.

Lexoni se çfarë i karakterizon njerëzit që janë të lindur në këtë shenjë.

Dashi është i ashpër

Intensiteti i një njeriu me këtë shenjë është krejt në një nivel tjetër.

Njerëzit e lindur në këtë shenjë horoskopi janë të zjarrtë, por jo në një mënyrë të keqe. Ata sjellin shumë energji në një dhomë dhe kjo energji është kryesisht e mirë.

Ata dinë të falin shumë, por jo gjithëherë!

Dashi dëshiron aventurë Dashi ka një etje për aventurë që duhet të plotësohet.

Njerëzit me këtë shenjë janë të gatshëm të bëjnë ngjitje në shkëmbinj, udhëtime, zhytje në qiell dhe kampe.

Dashit i pëlqen që të marrë përvoja të reja dhe të argëtohet shumë.