Transmetuar më 20-09-2017, 19:13

Sipas një anketimi me mbi 1,200 lexuese të “Women’s Health”, ka disa pozicione që femrat nuk i kanë aspak qejf.

Më poshtë janë listuar pozicionet më pak të preferuara për to:

“Dogy Style”

Mund të jetë votuar si pozicioni më i preferuar në Britani, por në të vërtetë nuk ju pëlqen atyre. Femrat e anketuara kanë rrëfyer se nuk ndjejnë aq intimitet dhe e kanë më të vështirë të eksitohen.

“Pozicioni i kalërimit”

As “gruaja sipër” nuk është aq i preferuar. Siç duket, kjo e bën atë të ndjehet në siklet dhe e turpshme, duke i hequr dëshirën për të vazhduar.

 “Pozicioni i misionarit”

Lajme të këqija për meshkujt me përmasa të vogla, mundësitë për ta prekur “pikën e duhur” janë më të vogla në këtë pozicion.

Pozicioni “69”

E njohur për të gjithë, por e gabuar për femrat. Shumica e tyre preferojnë të mos kryejnë seks oral gjatë kohës që iu performohet atyre, pasi nuk mund të përqendrohen aq shumë në kënaqësinë e tyre.