Transmetuar më 25-09-2017, 12:38

Testi i parë që u përball me iPhone 8 përbënte gërvishtjen e ekranit të saj me një objekt metalik të vogël.

Siç mund ta shohim, ekrani i telefonit të Apple pësoi çarje të vogla dhe pothuajse të padukshme.

Një përdorues në Youtube, i njohur për testimin e fuqisë së telefonave të ndryshëm, vendosi të testonte iPhone 8, telefoni më i ri i Apple dhe ndezi cakmak pranë ekranit të tij duke shkaktuar dicka të papritur.

iPhone 8 iu nënështrua disa testeve të rezistëncës për të testuar qëndrueshmëriënë e telefonit të ri të Apple.

Testi i funditi kësaj videoje të vecantë është që të sjellë zjarrin e një cakmaku në ekranin e iPhone 8.

Siç mund të shohim, pas disa sekondave një seksion i vogël i ekranit kthehet i zi, nmegjithatë, gjithcka korrigjohet shpejt.