Transmetuar më 28-09-2017, 21:23

Trendi i tortave ka filluar të bëhet më i çditshëm se asnjëherë më parë.

Një 24-vjeçar është befasuar tej mase nga torta që i kishte përgatitur e dashura për diëlindjen e tij.

Ai ka marrë si dhuratë një tortë në formën e trupit të një femre, e cila ishte shtrirë në krevat.

Për realizimin e tortës janë dashur dy ditë.

“Torta më ka marrë dy ditë për t’u realizuar dhe ju siguroj që është plotësisht ë ngrënshme”, ka thënë për Mirror Online pastiçeri i cili e kishte realizuar.

Gjatë momentit që 24-vjeçarit i është treguar torta, ai ka qenë i shoqëruar nga prindërit dhe e motra.

Për më shumë shihni fotot.