Transmetuar më 29-09-2017, 16:53

Një ngjarje e pazakontë, e cila krijon idenë e veprimeve kafshërore është sinjalizuar në Tiranë.

Bëhet fjalë për një burrë, ndoshta i metë mendor, i cili fshihet pas një makine dhe tërheq pas vetes fort një qen.

Në videon e pacensuruar duket që burri përdhunon kafshën. Qeni mundohet disa herë të largohet dhe të shpëtojë, por burri vijon ta mbajë fort pas vetes.

Pamjet e rënda të transmetuara nga ‘Joq’, janë filmuar në zonën e Tiranës së Re, në kryeqytet.

Lidhur me këtë rast, nuk ka ende ndonjë reagim nga autoritetet, ashtu sikundër dhe personi nuk është identifikuar.