Transmetuar më 29-09-2017, 22:57

Është në të drejtën e secilit prej jush të bëni vlerësime personale mbi këtë video të publikuar së fundmi, dhe është komentuar në masë.

Të shumtë jana ata të cilët e quajnë një provë të fortë të ekzistencës së Zotit. Në pamje shfaqet një fëmijë i vogël, i bllokuar në mes të një lumi me ujë të rrëmbyeshëm.

Pyetja e parë që të vjen ndërmend është se si është e mundur që fëmijën nuk e merr rrjedha e fuqishme.

Po të shohim reagimin e burrave, që përpiqen ta nxjerrin nga uji, ata e kanë të vështirë të futen, ndërsa fëmija qëndron mjaft thjeshtë.

Pamjet janë filmuar në Indi, ku edhe pse në fund fëmija bie në lumë, arriti që të shpëtohet nga njerëzit që u ndodhën aty. /k.k/noa.al/