Transmetuar më 02-10-2017, 13:55

Ajo u hodh për të mbrojtur vajzën e saj adoleshente por e ka pësuar keq nga policët.

Bëhet fjalë për një nënë nga qyteti i Santa Clara e cila ka përfunduar me këmbë të thyer.

Gjithçka ka ndodhur në momentin kur policia ka zbrakuar në shtëpinë e gruas për të arrestuar vajzën e saj pa një urdhër mbrojtës, dhe ajo është përjekur për t’i ndaluar.

Gjatë tentativës për t’i penguar ajo teksa është përleshur me policët është shtyrë nga këta të fundit dhe kur është rrëzuar në tokë ka thyer këmbën.

Tani si shpërblim për dëmin e shkaktuar gruaja do të marrë 6.7 milionë dollarë pasi këmba e saj u thye duke u përpjekur të parandalonte policët që mbi të gjitha ishin dhe pa një urdhër. /b.l/noa.al/