Transmetuar më 03-10-2017, 13:47

Filmon video me pullë të kuqe në shtëpi me fëmijë për t’ia dërguar të shoqit. Një vajzë 27-vjeçare amerikane nga Detroit me emrin Anngela Boyle, nga White Lake Township u dënua me 30 vite burg këtë të premte, e akuzuar se i ka dërguar materiale pedo-pornografike të shoqit, Colin Boyle, i dënuar më parë për pedofili.

Gruaja ishte e fiksuar pas idesë që të kënaqte të shoqin, kështu që vendosi të filmojë video të nxehta me fëmijë, të cilat ia dërgonte të shoqit.

Një hetim në shtëpi zbuloi fotografi e filmime me sfond pedo-pornografi, ku çifti rrëfeu se abuzonin me djem dhe vajza me moshë 4 dhe 9 vjeç për të mbledhur këto materiale.

Qëllimi ishte që të aktivizonin jetën seksuale dhe për të stimuluar dhe më shumë pasionin.

Policia e përkufizoi rastin e çiftit si një nga më brutalët në rastin e dhunës mbi të miturit.

Avokati i çiftit tentoi që të provojë paaftësinë mendore, kështu që u dënua me burgim të përjetshëm. /a.y/noa.al