Transmetuar më 03-10-2017, 21:33

Në jetë ka shumë gjëra që nuk i dimë, dhe kur i mësojme çuditemi sepse na duken të pamundura për të qenë të vërteta.

Më poshtë po ju informojmë mbi disa fakte shkencore që do ju habisin.

Mushkëritë tuaja kanë të njëjtën sipërfaqe me një fushë tenisi.

Nuk ekziston asnjë mënyrë për të provuar shkencërisht, se ne nuk jemi pjesë e një simulimi kompjuterik.

Trupi i njeriut nxjerr më shumë nxehtësi për njësi vëllimi, se sa Dielli.

As edhe njëri prej paraardhësve tuaj nuk ka vdekur pa sjellë në jetë një fëmijë.

Acidi i stomakut është i fortë sa për të shkrirë edhe zinkun.

Në Diell ndodhin tornado zjarri që janë më të mëdha edhe se sa vetë Toka.

Në të vërtetë ju nuk prekni asnjëherë, asgjë. Ajo që ndodh është që atomet tuaja shtyjnë pas atomet e objekteve të tjerë.

Truri juaj përbëhet kryesisht nga uji dhe dhjami.

Uji e përcjell elektricitetin vetëm për shkak të papastërtive të tij. Uji përsosmërisht i pastër nuk do ta përcillte energjinë elektrike.

Nga 4 forcat bazë (graviteti, forca elektromagnetike, e fortë bërthamore dhe e dobët bërthamore), graviteti është më e dobëta, më e lehta për t’u vënë re, dhe më pak e kuptuara. /k.k/noa.al/