Transmetuar më 04-10-2017, 17:09

Cila është mënyra e duhur për të vendosur letrën higjienike në tualet? Po për ta këputur?

Kjo mund të duket si një temë banale, por që i ka ndarë gjithnjë në mes njerëzit, pasi ka disa që e drejtojnë nga muri dhe të tjerë nga bideja... Por kush ka të drejtë?

Përgjigjen e jep pikërisht shpikësi i letrës higjienike, amerikani Seth Wheeler.

Në dokumentin e datës 15 shtator 1981, tregohet ana e duhur nga duhet grisur letra higjienike.

Tek fotografia e parë mund të shihni anën e duhur si duhet vendosur. /a.y/noa.al