Transmetuar më 04-10-2017, 17:20

Kalendari më i pritur në Amazon? Ai i “Vajzave me peshq”, që në vitin 2018 shkon në edicionin e tij të pestë.

12 muaj të nxehtë me pamje vërtetë erotike.

Bëhet fjalë për një kalendar ku vajzat shihen të zhveshura ku pjesërisht mbulojnë pjesët intime me peshq të mëdhenj.

Ideatori i këtij kalendari është gjermani Hendrik Pöhler. Ai është i bindur se kombinimi peshq dhe femra të bukura është vërtetë eksitues.

Shfletoni fotogalerinë për të parë dhe do të bindeni plotësisht. /a.y/noa.al