Transmetuar më 14-10-2017, 18:03

Në fillim duhet të kuptoni se gjumi është i rëndësishëm.

Pa të, truri ynë nuk funksionon siç duhet dhe mund të jetë e dëmshme për shëndetin tonë. Provoni të flini sa duhet për një fillim të mbarë.

Bëni aktivitet fizik

Ushtrimet janë të nevojshme jo vetëm për trupin por edhe për mendjen tuaj. Sipas studimeve, nëse doni të jeni të shëndetshëm dhe të lumtur, ju duhet të aplikoni ushtrime të përditshme.

Konsumoni 30 gram proteina

Në mëngjes ju duhet të konsumoni 30 gram proteina. Ushqimet e pasura me proteina ju ndihmojnë në trup të shëndetshëm.

Bëni dush të ftohtë

Për të nisur ditën mirë dhe të freskët sugjerohet dushi i ftohtë.

Shkruani qëllimet tuaja– në kohë të shkurtë dhe të gjatë

Leximi i këtyre qëllimi ju përmbush perspektivat e jetës.