Transmetuar më 24-10-2017, 19:18

Nga Artan Fuga

Mrekullia e klimes sone me 250 dite me diell ne vit.

Une di qe nga Europa me bryme dhe shi, ka miliona njerez qe do te enderronin tani jashte sezonit turistik te vinin ne brigjet shqiptare dhe te shijonin pafund embelsine e tyre.

Turizmi jashtesezonal sjell me shume leke se kanabisi.

Une e di qe ne edhe reren do ta kishim mbjelle me kanabis po te mundnin si predikonin liberalet e Lanes (L.L.).

Por ne pamundesi, si mund te harxhojme kot diellin, ujin, driten, reren.duke humbur miliarda leke ne vit!!!

Ore a kemi mend apo jo? Ore kemi strategji ekonomike apo jo?

Ore kemi sherbime publike per te gjeneruar politika per sipermarjen private?

À jemi ne vete mo?

Na kaloi jeta si komb duke u marre me vetveten.

Pika, pika, pika.

Llafe, llafe, llafe!

Qëndrimet e autorit janë personale, nuk paraqesin vijën editoriale të NOA.al