Transmetuar më 26-10-2017, 23:40

Nëse je grua, je e mahnitshme! Këtu janë vetëm disa nga arsyet pse meritoni lule:

1. Gratë janë të forta

2. Gratë ndryshojnë pelena

3. Gratë gdhendin të ardhmen

4. Gratë janë të guximshme

5. Gratë mbijetojnë në rrëmujë të mëdha

6. Gratë besojnë tek të tjerët dhe ndihmojnë të tjerët të besojnë në veten e tyre

7. Gratë bëjnë shumë punë

8. Gratë ndryshojnë botën

9. Gratë kanë perioda, lindin fëmijë dhe ende duken të bukura

10. Gratë bëjnë sakrifica për të lartësuar të tjerët

11. Gratë janë frymëzuese

Bota nuk do të ishte e njëjtë pa femrat, asnjëri prej nesh nuk do të ekzistonte pa një grua për të na sjellë në këtë botë.