Transmetuar më 06-11-2017, 23:25

Të humbësh peshë nuk është njejtë sikurse të marrësh pjesë në piknik.

Në fakt, është shumë e vështirë të qëndroni të motivuar gjatë gjithë kohës, përderisa gjatë vitit ka kohë të vështira.

Megjithatë, forca juaj mund të jetë e pabesueshme.

Për këtë, fotot e publikuara më sipër janë dëshmia e motivimit, forcës dhe gjithçkaje që gjendet mes frikës se nuk do ia dilni mbanë dhe ëndrrës për sukses.